Welkom bij onze beautysalon in Vught

 Wilt u een afspraak maken?


Nieuw: Haarstudio 

- Föhnen & Stylen -

Je kan vanaf nu ook bij Momento terecht voor het föhnen, stylen en polijsten van je haar! Het mooiste vak dat er is, stylen en transformeren, haar dat dagenlang prachtig in model blijft zitten. Ga jij voor een Beyoncé waardige volume of een Nonchy beachwave?

Dames en heren kunnen ook bij ons terecht voor het knippen en kleuren van het haar. De basis van onze professionele haarstyliste is gelegd door Jan van den Ven. De beste leerschool in föhnen en stylen! 

TapParfum 

Kies uit meer dan 100 Dames en Heren geuren.
Hervulbaar voor maar liefst € 10,-.

Klik hier voor meer informatie of bezoek onze winkel.

Als eerste in Vught. De Ergoline Prestige Lightvision.

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs Beauty Light LEDs. Breng Prestige naar een nieuw niveau en maak je klaar voor de toekomst.

Probeer hem snel uit.


 


Bellen
Instagram